Upravljalec spletnega mesta www.flenart.si

Upravljalec spletnega mesta www.flenart.si je podjetje

Flenart Nataša Fleišer s.p.

Štirnova ulica 4

4000 KRANJ

V nadaljnjem besedilu upravljalec.

Varovanje zasebnosti

Vsi osebni podatki, ki se zberejo ob registraciji uporabnika, so namenjeni izključno za preverjanje istovetnosti uporabnika in pošiljanje naročenih izdelkov. Z registracijo na spletnem mestu se strinjate, da podatke o priimku in imenu, naslovu, pošti in poštni številki, in telefonu upravljalec spletnega mesta hrani v bazi za namene arhiviranja naročil, vpoglede uporabnikov v vsa svoja naročila in hitrejše ponovne nakupe, ker uporabniku ni potrebno pri vsakem naupu vpisovati vseh svojih podatkov. Uporabnik lahko kadarkoli vpogleda v vse svoje podatke in jih spremeni.

Naslovi elektronske pošte se uporabljajo za obveščanje uporabnikov o novostih na spletnem mestu in pošiljanju pomembnih obvestil. Uporabnik se lahko kadarkoli odloči in izključi svoje dovoljenje za obveščanje o novostih spletnega mesta. Registrirani uporabniki lahko to izvedejo sami v nastavitvah svojega uporabniškega računa.

Uporabniki, ki so se prijavili samo na novice in niso registrirani uporabniki, se lahko odjavijo iz prejemnikov novic s tem, da pošljejo sporočilo po elektronski pošti na naslov natasa@flenart.si.

Spletno mesto www.flenart.si ne bo posredovalo osebnih podatkov in naslovov elektronske pošte tretjim osebam, niti ne  bo sledilo aktivnostim uporabnika na izven spletnega mesta www.flenart.si.

Upravljalec spletnega mesta www.flenart.si se zavezuje, da bo varoval osebne podatke, ki so mu bili zaupani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Piškotki

Kaj je piškotek

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

  • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;

  • vljenjsko dobo piškotka;

  • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Katere piškotke uporablja spletno mesto www.flenart.si?

Spletno mesto www.flenart.si uporablja dve vrsti piškotkov:

1. Nujno potrebne lastne piškotke

2. Analitične piškotke drugih, partnerskih spletnih mest.

Nujno potrebni lastni piškotki

Spletno mesto www.flenart.si potrebuje za zagotavljanje nemotenega delovanja spletega mesta dva piškotka:

Piškotek PHPSESSID je namenjen hranjenju podatkov o trenutni seji in omogoča spletnemu mestu voditi vašo košarico med nakupovanjem in zaključevanjem nakupa.

Ime piškotka: PHPSESSID

Podjetje:Flenart Nataša Fleišer s.p.

Namen: Hranjenje informacije o trenutni seji

Trajanje: Do konca seje

Temu piškotku poteče veljavnost ob koncu seje (ko zaprete spletni brskalnik).

Piškotek EU_ARSLUNA_COOKIE_SET je namenjen hranjenju vaših nastavitev uporabe piškotkov na spletnem mestu www.flenart.si.

Ime piškotka: EU_ARSLUNA_COOKIE_SET

Podjetje: Flenart Nataša Fleišer s.p.

Namen: Hranjenje nastavitev uporabe piškotkov

Trajanje: 2 leti

Oba piškotka sta pomembna za delovanje spletnega mesta in se jih preko nastavitve na spletnem mestu ne da izključiti. Ta dva piškotka lahko onemogočite v nastavitvah vašega spletnega brskalnika. Z onemogočenjem teh dveh piškotkov boste onemogočili opravljanje nakupov na tem spletnem mestu in delovanje določenih strani in drugih funkcionalnosti.

Analitični piškotki

Analitični piškotki so piškotki, ki jih na vaš računalnik naložijo druga, partnerska spletna mesta, ki skrbijo za merjenje prometa na spletnem mestu www.flenart.si in analizo obiskov strani.Ti piškotki so:

Ime piškotka: _utma

Podjetje: Google Analytics

Namen: Statisika ogledov spletne strani: Štetje števila obiskov iz posameznega računalnika.

Trajanje: 2 leti

 

Ime piškotka: _utmb

Podjetje: Google Analytics

Namen: Statisika ogledov spletne strani: Merjenje dolžine vašega obiska na naši strani

Trajanje: 30 minut

 

Ime piškotka: _utmc

Podjetje: Google Analytics

Namen: Statisika ogledov spletne strani: Merjenje dolžine vašega obiska na naši strani

Trajanje: Do konca seje

 

Ime piškotka: _utmz

Podjetje: Google Analytics

Namen: Statisika ogledov spletne strani: Beleženje, kako je obiskovalec prišel na našo spletno mesto (preko ključne besede, iskalnika, partnerskih spletnih mest itd.)

Trajanje: 6 mesecev

Nastavitve dovoljenja uporabe teh piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na ikono "zobčenik" v zgornjem desnem delu brskalnika ali tukaj.

Izključitev uporabe analitičnih piškotkov ne vpliva na vašo uporabniško izkušnjo. Delovanje spletnega mesta bo, kljub izključitvi uporabe teh piškotkov, neokrnjeno.

Analitični piškotki nam pomagajo pri tem, da bi bilo to spletno mesto še boljše in bolj prijazno uporabnikom.

Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Chrome

Firefox

Internet Explorer 9

Internet Explorer 7 in 8

Opera (stran v angleškem jeziku)

Safari (stran v angleškem jeziku)

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

 
Nastavitve piškotkov